TRANSPORT OCH LEVERANS

Du kan ansvara och boka transporten av din container själv och hämta på överenskommen depå. Då får du ett referensnummer på vilket containern lämnas ut till dig.

Vill du att vi ordnar frakt gör vi gärna detta. Vi kör många containers per år och har på många orter bra samarbetspartners för detta. Tänk på att ge oss så bra beskrivning av förutsättningarna på leveransadressen som möjligt. Detta styr vilken typ av transport som ska användas. Chassi

Denna typ av transport kräver att du lyfter av containern vid ankomst. Används ofta vid längre transporter. Maxlast 3*20ft containers eller motsvarande. 

Simatransport

Detta är lastbil som lyfter av och ställer av containern precis intill lastbilens släp. Denna kan användas till medellånga och korta transporter. Maxlast är 2*20ft eller motsvarande. 

Kranbilstransport

Det finns olika storlekar på kranbilar. Lämplig storlek styrs av förutsättningarna där du vill ha leverans. Ju större kranbil desto högre/längre kan den lyfta containern. Kranbil används främst vid lite kortare transporter. Maxlast är 1-2*20ft containers eller motsvarande.

Har du frågor kring transport så är du välkommen att höra av dig.